onsdag 14. oktober 2015

Kattedietten

De fleste slankekurer fungerer ikke fordi vi fortsetter å tenke og spise som mennesker. De fleste av oss har aldri lyktes med å slanke oss. Nå kommer den nye mirakelkuren,

Kattedietten!

Bortsett fra katter som spiser som mennesker, de som for eksempel lever på restemat, er de fleste katter lange og spenstige (eller små og radmagre). Mirakelkattedietten kommer til å hjelpe deg til å oppnå den samme spenstige, sultne figuren. Følg denne dietten i en uke, og du kommer til å merke at du ikke bare ser bedre ut og kjenner deg bedre, du kommer også til å få et helt nytt syn på hva mat egentlig er.

- Lykke til!

Dag 1


Frokost: Åpne en boks dyr gourmetkattemat. Alle smaksvarianter duger, bare de koster mer enn ti kroner boksen. Legg en kvart boks på fatet, ta en bit og se deg uforskammet omkring i rommet. Søl resten av maten på gulvet. Stirr inn i veggen en stund, før du umotivert snor deg inn i et annet rom. 

Lunsj: Fire gresstrå og en salamanderhale. Spy det opp på det reneste teppet i huset.

Middag: Fang en møll og lek med den til den nesten er død. Spis en vinge. La resten ligge og dø i fred.

Kvelds-snack: Stjel en grønn ert fra tallerkenen til din samboer/ektemake. Slå den rundt omkring på gulvet til den triller under kjøleskapet. Stjel en liten bit kylling og spis halvparten. La den andre halvdelen ligge i sofaen. Kast ut kattematen som ble til overs i boksen fra morgenen.

Dag 2


Frokost: Plukk opp den etterlatte kyllingbiten fra sofaen. Dytt den ned på gulvteppet og puff den under TV-en. Tygg på hjørnet til avisen som samboeren/ektemaken forsøker å lese.

Lunsj: Riv et hull i posen med franskbrød som du kjøpte som ditt bidrag til lørdagsmiddagen.
Slikk over hele brødet. Tygg en bit av midten på franskbrødet.

Ettermiddagsmellommåltid: Fang en stor bille og ta den med inn i huset. Lek med den til den er helt myk og halvdød. La den få rømme under sengen.

Middag: Åpne en ny boks med mørkt farget gourmetkattemat, tunfisk eller biff fungerer bra. Gulp i deg all maten. Gå fra kjøkkenet til kanten på stuegulvsteppet. Så spyr du alt opp igjen. Tramp på det idet du går, og lag fine fotmerker over hele gulvet.

Dag 3


Frokost: Drikk noe av melken fra skålen med cornflakes til ektemaken/samboeren din når ingen ser deg. Skvett litt melk på det nærmeste blanke aluminiumsdekoret du kan få øye på.

Lunsj: Fang en liten fugl og ta den med deg inn. Lek litt med den på dundyna di. Forsikre deg om at fuglen er alvorlig skadet, men ikke død, før du glemmer den til fordel for noe annet du må sette i gang med.

Middag: Tigg og be helt til du får en skål is eller melk. Slikk eller lepje tre ganger. Endevend så skåla på gulvet.


Siste dag


Frokost: Spis seks insekter, alle slags duger. Vær nøye med å etterlate deg en del ben, vinger og antenner på baderomsgulvet. Drikk masse vann, kast opp insektene og vannet over puten til din ektefelle/samboer.

Lunsj: Ta skinnet av kyllingrestene fra gårsdagens Take Away som ektefellen/samboeren din har kastet i søppelet. Slep skinnet frem og tilbake over gulvet noen ganger. Tygg litt på et hjørne av skinnet en stund, før du går fra det.

Middag: Åpne en ny boks med gourmetkattemat. Velg en sort som er spesielt flytende, så som kylling og innvoller i saus. Slikk av all sausen og la kjøttet ligge og tørke seg hardt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar